Box huren

Voor de opslag van goederen ben je bij Box inn self-storage in Veenendaal aan het goede adres. Je kan bij ons een box huren voor tijdelijke of permanente opslag van je goederen.

Je huurt al een box voor een periode van één week. Erg handig als je de goederen voor een korte tijd op wilt slaan. Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. Je bergt de inboedel veilig op in een opslagruimte bij Box inn zodat je alle ruimte hebt tijdens de verbouwing en je spullen niet beschadigd worden.

We verhuren boxen van 1 m3 t/m 75 m3. Het huren van een box groter dan 75 m3 is natuurlijk ook bespreekbaar. In de tabel 'wat kost opslagruimte' vind je een overzicht van de verschillende boxen die je kan huren met bijbehorende prijsopbouw.

En als je tussentijds behoefte hebt aan een grotere of kleinere box dan kun je kosteloos verhuizen naar een andere box.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een box huren bij Box inn. Als je de goederen opslaat in een box van Box inn self-storage in Veenendaal dan zijn je goederen veilig, schoon, droog en verwarmd opgeslagen. Je box is eenvoudig toegankelijk met behulp van een persoonlijke toegangscode en sleutel, goed bereikbaar en betaalbaar.

Als je besluit een box te huren bij Box inn kijk dan ook eens naar de transportmogelijkheden. We verhuren aanhangwagens waarmee je de spullen eenvoudig van en naar de box vervoert. Als je bij ons een box huurt mag je gratis gebruik maken van onze aanhangwagens. 

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl