Ruimte huren

Wil je een ruimte huren voor het opslaan van inboedel, tuinmeubelen, kerstspullen, sportartikelen, kampeerbenodigdheden of zakelijke voorraad? Box inn een grote verscheidenheid aan ruimtes te huur.

Ga je voor een periode naar het buitenland? Samenwonen of scheiden? Of wil je gewoon meer ruimte in huis? Dan is het huren van een ruimte bij Box inn Veenendaal dé oplossing.

Voor 11 euro per maand huur je al een ruimte van 1 m3.  Een kleinere of grotere ruimte huren kan op elk gewenst moment, mits beschikbaar. Het omzetten van de huidige box naar een nieuwe box is geheel kosteloos. Het huren van een ruimte bij Box inn is flexibel en voordelig. 

De ruimte die je bij Box inn huurt is veilig, droog en verwarmd. Je hebt dagelijks toegang tot je ruimte met een persoonlijke toegangscode en sleutel.

Wil je weten hoeveel ruimte je ongeveer nodig hebt en welke kosten hieraan verbonden zitten? Kijk dan op 'wat kost een opslagruimte', neem telefonisch contact met ons op of kom voor een rondleiding langs op onze vestiging in Veenendaal. Samen zoeken we een passende oplossing! 

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl