Opslagruimte Rhenen

Gebrek aan ruimte is ook voor veel inwoners van Rhenen een groot probleem. Je bent bijvoorbeeld kleiner gaan wonen en hebt nog spullen waar geen opbergruimte voor is, maar waar je ook geen afstand van wilt doen. Of komt er gezinsuitbreiding waardoor er een kamer leeg gehaald moet worden? Het huren van een opslagruimte in de buurt van Rhenen is dan de oplossing voor jou probleem!

Box Inn self-storage biedt niet alleen opslag mogelijkheden voor particulieren maar ook voor zakelijke klanten uit Rhenen. Je betaalt namelijk alleen voor de ruimte die nodig is en zit niet vast aan langlopende huurcontracten. Ook kun je als zakelijke klant uit Rhenen gebruik maken van onze ontvangst- en verzendservice én kun je je bedrijf een professionele uitstraling geven door het aanvragen van een postadres.

Een opslagruimte bij Box Inn is flexibel en voordelig. Je hebt 7 dagen per week toegang tot je eigen opslagruimte. De ruimtes zijn schoon, droog en verwarmd. Het pand is voorzien van permanente camerabewaking dus je goederen staan veilig in een opslagruimte. Tevens kunt je gratis gebruik maken van één van onze aanhangwagens om de goederen vanuit Rhenen naar onze self-storage te brengen.

Vanuit Rhenen bent je binnen 10 minuten in onze self-storage. Met onze vestiging aan de Rondweg-Oost in Veenendaal is Box Inn namelijk perfect bereikbaar voor de inwoners van Rhenen. Door de directe verbinding met de A12 is onze locatie erg aantrekkelijk. Zo kun je nog even snel bij ons langs rijden voordat je naar het werk of naar huis gaat. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het huren van een opslagruimte in de buurt van Rhenen? Dan nodigen wij je graag uit voor een rondleiding door ons pand en een persoonlijke offerte.

Wij hopen je graag binnenkort te mogen ontvangen in onze self-storage!

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl