Opslagruimte Tiel

Gebrek aan ruimte is ook voor veel inwoners van Tiel een groot probleem. Veel spullen heb je niet het hele jaar door nodig terwijl ze behoorlijk veel ruimte in beslag nemen. Denk bijvoorbeeld aan een dakkoffer of de kampeerspullen. Dan is het huren van een opslagruimte in de buurt van Tiel de oplossing voor jou probleem!

Bij Box Inn self-storage huur je een opslagruimte op maat. Zelfs voor 10 tot 12 verhuisdozen hebben we al ruimtes in de buurt van Tiel beschikbaar. De opslagruimtes zijn schoon, droog en verwarmd. De perfecte condities voor het opslaan van je spullen. Permanent cameratoezicht en toegangscontrole zorgen ervoor dat je goederen absoluut veilig zijn opgeslagen.  

Om ervoor te zorgen dat je goederen schoon en droog de opslagruimte in gaan kun je overdekt laden en lossen. Om de spullen van je auto naar de opslagruimte te brengen staan er interne transportkarren. Als huurder kun je ook gratis gebruik maken van één van onze aanhangwagens om de goederen vanuit Tiel naar onze self-storage te brengen.

Vanuit Tiel ben je binnen 20 minuten in onze self-storage. Met onze vestiging aan de Rondweg-Oost in Veenendaal is Box Inn namelijk perfect bereikbaar voor de inwoners van Tiel. Door de directe verbinding met de A12 en de A15 is onze locatie erg aantrekkelijk voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Bij Box Inn houden we van een persoonlijke benadering. We maken graag een afspraak om samen met jou de ruimtebehoefte door te nemen. We zijn dan direct in de gelegenheid om een rondleiding door ons pand te geven. De ideale manier om de mogelijkheden voor een opslagruimte in de buurt van Tiel te bekijken.

Wij hopen je graag binnenkort te mogen ontvangen in onze self-storage!

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl