Postboxen

Ben je op zoek naar een vast postadres of een zakelijk vestigingsadres? Met een postbox bij Box inn beschik je over een correspondentieadres dat niet is gekoppeld aan jouw huisadres.

Particulier

Ga je naar het buitenland? Zit je op een tijdelijk woonadres? Met een vast postadres bij Box inn is je bereikbaarheid gegarandeerd. Let op: Je kunt jezelf niet op ons adres inschrijven bij de GBA!

Vereniging of stichting

Door wisseling van besturen kan het correspondentieadres van een vereniging of stichting wijzigen. Voorkom dit door gebruik te maken van een vast postadres. 

Het was voor ons de ideale oplossing tussen 2 verhuizingen in en het was erg fijn dat wij ook ons bedrijf konden vestigen op het adres van de Box Inn, zodat we niet adresloos waren. Kregen ook steeds keurig bericht als er post of pakketjes geleverd waren, de dames achter de balie waren ook altijd vriendelijk en behulpzaam.

Daniëlle, Veenendaal

Zakelijk

Zoek je een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel (KvK) of wil je een postadres om je bedrijf een professionele uitstraling te geven? Laat dan je zakelijke correspondentie naar ons toesturen. Wanneer wij post van je ontvangen sturen wij gratis een e-mail. 

Voor een zakelijk vestigingsadres dien je naast een postbox een opslagruimte te huren van minimaal 6m3 die functioneert als werkruimte. Deze service is ideaal voor startende ondernemers, webwinkels, ZZP-ers, freelancers, thuiswerkende ondernemers en buitenlandse ondernemingen! 

Kosten

Voor € 12,95 (excl. BTW) per maand heb je al een postbox bij Box inn.

  • Je betaalt geen inschrijfgeld of administratieve kosten
  • Je zit niet vast aan langlopende contracten
  • Je kan de post 7 dagen per week ophalen tussen 6.00 en 23.00 uur  
  • Je ontvangt een e-mail als we post voor je hebben ontvangen

Wil je naast de postbox gebruiken maken van pakketontvangst, aangetekende post, doorsturen van poststukken of gebruiken maken van een zakelijk vestigingsadres, neem dan contact met ons op: 0318-501601

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl