Verhuizing

Je wil jou verhuizing natuurlijk zo soepel mogelijk laten verlopen en de inboedel optimaal beschermen. Box inn in Veenendaal biedt diverse producten om je goederen te beschermen tijdens de verhuizing.

Box inn verkoopt onder andere verhuisdozen, inpakpapier, noppenfolie, stoelhoezen, bankhoezen, matrashoezen en tape. Kortom alle artikelen die nodig zijn om spullen veilig te vervoeren tijdens de verhuizing. Je kunt de verhuisartikelen via de e-mail bestellen De bestelling staat binnen een halve dag voor je klaar.

Box inn biedt ook transportmiddelen aan die je kunt gebruiken voor het vervoer van goederen tijdens de verhuizing. Het gebruik van een aanhangwagen is gratis. De aanhangwagens zijn voorzien van een huif waardoor spullen veilig en droog staan tijdens het vervoer. Reserveer de aanhangwagen van te voren om niet mis te grijpen tijdens de verhuizing. Betreft het een grote verhuizing dan kun je tegen gereduceerd tarief een bakwagen of bestelbus huren bij Autoverhuur Kroon. Bij de receptie van Box inn liggen kortingsbonnen die je kunt meenemen. 

Heb je tijdens de verhuizing een tijdelijke opslagruimte nodig, bijvoorbeeld omdat je nieuwe woning nog niet is opgeleverd? Box inn biedt voordelige en flexibele opslagruimte. Je kunt al een opslagruimte huren voor de tijdsduur van een week. 

We hopen je binnenkort te ontvangen op onze vestiging in Veenendaal.

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl