Opslag

Opslag van goederen door ruimtegebrek komt steeds vaker voor. Je hebt een kleine woning en geen ruimte om kerstspullen, winterbanden, kampeerbenodigdheden of kussens van de tuinmeubelen op te slaan. Of je hebt ruimte nodig om de inboedel op te slaan tijdens de verbouwing, verhuizing of buitenland reis. Box inn Veenendaal is de oplossing voor jou ruimtegebrek.

Box inn biedt ruimte voor de opslag van je spullen in de vorm van binnen- en buitenboxen in de diverse afmetingen. Opslag van goederen is al mogelijk vanaf 1 m³. De mogelijkheden voor opslag zijn voordelig en flexibel. Zo kun je al een opslagruimte huren voor de tijdsduur van één week. Je kunt de grootte van de opslag helemaal aanpassen aan jou behoeften. Je kunt namelijk kosteloos verhuizen naar een grotere of kleinere opslag en betaalt nooit teveel.

Als je kiest voor opslag bij Box inn in Veenendaal, dan weet je zeker dat jou spullen goed bewaard worden. De opslag is veilig, schoon, droog en verwarmd.

Onze opslag is gemakkelijk bereikbaar. Met een eigen sleutel en toegangscode heb je altijd toegang tot de opslag.

Het in- en uitladen van de goederen kan overdekt, zo sta je altijd droog als je spullen van of naar de opslag vervoert. Heb je zelf geen transportmiddel om je goederen te vervoeren? Box inn verhuurt transportmiddelen waarmee je goederen eenvoudig en veilig naar de opslag vervoert.

De opslag van je goederen is in goede handen bij de Box inn. Onze medewerkers zijn aanwezig om het verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen. Heb je vragen over de opslag kom gerust langs bij de receptie of neem telefonisch contact met ons op.

Box inn self-storage is de oplossing voor particulieren en bedrijven met ruimtegebrek.

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl