Extra diensten

Box inn biedt veel meer dan alleen opslagruimte. Onze kracht ligt in de persoonlijke service die wij onze klanten kunnen bieden. 

We ontvangen pakketzendingen en waar nodig zetten we de pakketten voor de klant in de box. Als de klant iets wil versturen zorgen wij dat de pakketten meegaan met de juiste vervoerder. En met het PostNL Afhaalpunt+ wordt de verzending van pakketten uit de opslag nog aantrekkelijker.   

Sinds april 2014 verhuren we postboxen. Voor verenigingen met wisselende besturen, voor startende ondernemingen, freelancers of mensen die tijdelijk in het buitenland zitten is dit de oplossing. Geen entreekosten of jaarcontract. En als extra service ontvangt de klant een e-mail wanneer we een poststuk hebben ontvangen.

 

Maar ook voor particuliere klanten bieden we tal van extra diensten:

Om het transport en de opslag van je goederen zo geordend en soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij tal van opslag- en verpakkingsmaterialen

Voor klanten die geen inboedelverzekering hebben of waarvan de verzekeringsmaatschappij geen externe opslag dekt, bieden wij de mogelijkheid om bij ons een inboedelverzekering af te sluiten.

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl