Opslagruimte Veenendaal

Op zoek naar opslagruimte in Veenendaal en omstreken? Box inn self-storage aan de Rondweg-Oost in Veenendaal biedt de oplossing voor jou ruimte tekort. 

Heb je een bedrijf met te weinig ruimte voor de opslag van archief of voorraad? Ga je samenwonen of scheiden en wil je een deel van de inboedel opslaan? Of heb je te weinig opslagruimte in huis? Met een externe opslagruimte bij Box inn in Veenendaal sla je inboedel en goederen veilig op en krijg je weer lucht in je woning of bedrijf  

Door de centrale ligging in Veenendaal heeft Box inn self-storage een regiofunctie. Kom je uit Veenendaal, Rhenen, Kesteren, Lienden, Tiel, Elst, Ede, Wageningen of Renswoude? Binnen 15 minuten ben je bij je opslagruimte in Box inn. 

Box inn Veenendaal bied je alle mogelijkheden voor de opslag van je goederen. Opslagruimte zijn er in vele soorten en maten. Voor 11 euro per maand kun je al een opslagruimte in Veenendaal huren van 1m³.

Een opslagruimte bij Box Inn Veenendaal is flexibel en voordelig. Je hebt te allen tijde toegang tot je eigen opslagruimte. Met een persoonlijke toegangscode kun je 7 dagen per week en waar nodig 24 uur per dag bij je eigen opslagruimte.

Box Inn biedt schone, droge, warme, veilige, makkelijk toegankelijke, goed bereikbare en betaalbare opslagruimte in Veenendaal.

Wij verhuren de opslagruimtes in Veenendaal aan zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben een passende opslagruimte in Veenendaal voor iedereen.

Neem gerust contact met ons op dan geven wij je advies over een passende opslagruimte.

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl