Hoe werkt het?

Een opslagruimte huren gaat snel en gemakkelijk! In onderstaande 5 stappen leggen we eenvoudig uit wat je van ons kunt verwachten: 

1. Bepaal de grootte van je ruimte

De hoeveelheid spullen die je wilt opslaan bepaalt de grootte van de opslagruimte. Met onze ruimtecalculator kun je een goede inschatting maken. 

Verder kunnen onze medewerkers je persoonlijk adviseren. 

  • wij berekenen samen met jou het juiste formaat
  • bepalen wanneer je de ruimte nodig hebt
  • kijken welke ruimtes er voor je beschikbaar zijn

Wil je graag langskomen dan is dat uiteraard ook mogelijk? Tijdens een rondleiding laten we je verschillende opslagruimtes zien en geven we uitleg over het pand. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Voor iedere opslagbehoefte bieden wij een passende oplossing. 

1

2. Het opmaken van een huurcontract

Als het formaat van de benodigde opslagruimte is bepaald kunnen we de ruimte voor je reserveren. Is de opslagruimte beschikbaar dan kunnen we direct het huurcontract opmaken. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen.

Na ondertekening van het huurcontract ontvang je een persoonlijke toegangscode waarmee je 7 dagen per week van 06.00 tot 23.00 uur het pand kan betreden en toegang hebt tot jouw eigen opslagruimte. 

2

3. Vervoer naar de opslag

Heb je spullen bij je dan kun je direct na het afsluiten van het huurcontract het pand betreden en de spullen in de opslag zetten. 

Liever wat meer spullen in één keer brengen? Bij de receptie van Box Inn kun je een gratis aanhangwagen reserveren. Ook voor een verhuiswagen of een full-service verhuizing kun je bij ons terecht. We horen graag je wensen en helpen je verder. 

3

4. Laden en lossen

Het laden en lossen kan bij Box Inn overdekt. Zo kan je je spullen droog opslaan. Zet de spullen op de daarvoor bestemde transportkarren en rijd naar de opslagruimte. Als je de spullen op zijn plek hebt gezet sluit je de box af met een cilinderslot waarvan alleen jij de sleutel hebt. Zo staan je eigendommen droog, schoon en veilig opgeslagen. 

4

5. Beëindigen huurcontract

Je kunt het huurcontract op elke willekeurige dag van de maand beëindigen. Echter dien je uiterlijk 14 dagen voor de einddatum de opslagruimte op te zeggen. Dit geeft ons de ruimte om een nieuwe klant te vinden voor de opslagruimte. 

Opzeggen kan telefonisch, per e-mail of per post. Zodra we de opzegging hebben verwerkt ontvang je van ons een bevestiging per mail. 

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl