Samenwonen

Als je gaat samenwonen breekt er een spannende tijd aan. In veel gevallen ga je van twee inboedels naar één. Omdat je eerst wilt aftasten of het echt zo goed klikt samen in één huis, is het huren van een opslagruimte dan een handige oplossing. Op een later moment kan je rustig bepalen wat je houdt en wat niet. 

Heb je in de tussentijd een deel van de inboedel verkocht? Geen probleem! Je kunt namelijk gratis overstappen naar een kleinere opslagruimte. 

Scheiden

Ook bij een scheiding kan het huren van een opslagruimte een goede oplossing zijn. Je wilt je persoonlijke spullen op een eigen plek opslaan of je trekt tijdelijk bij een ander in maar kunt niet alles meenemen. Box Inn self-storage bied je de helpende hand.

Direct een opslagruimte nodig? Geen probleem! Na het tekenen van het huurcontract ontvang je de persoonlijke toegangscode waarmee je direct toegang hebt tot het pand.

De oplossing!

Het vervoer van- en naar onze self-storage is ook eenvoudig te regelen! Je kunt als klant namelijk gratis gebruikmaken van onze aanhangwagens. Daarnaast kan je tegen een gereduceerd tarief een bestelbus of bakwagen huren bij autobedrijf Kroon in Veenendaal. 

Redenen voor het huren van een opslagruimte als je gaat samenwonen of scheiden:

  • Schone, droge en verwarmde opslag
  • 7 dagen per week toegang met een persoonlijke toegangscode en eigen slot
  • Opslagruimtes variërend van 1 tot 100 m3
  • Huurtermijn al vanaf 1 week
  • Iedere dag van de maand opzegbaar (opzegtermijn van 14 dagen)

Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zoeken een passende oplossing voor je.

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl