Service

Wij vinden het erg belangrijk dat je verblijf in onze storage zo aangenaam mogelijk verloopt. Wij doen er alles aan om de klant zo goed mogelijk te begeleiden en te voorzien van de juiste informatie. Iedere klant heeft zijn of haar eigen opslagwensen en daar proberen we ons advies zo goed mogelijk op af te stemmen. Heb je hulp nodig neem gerust contact met ons op of kom even binnenlopen.  

In de storage kun je overdekt in- en uitladen, gebruik maken van interne transportmiddelen, gratis lenen van onze aanhangwagens of tegen aantrekkelijke prijzen verhuisartikelen kopen. 

Goede service, heel handig dat gebruik kan worden gemaakt van de aanhangwagen.

Han van den Ham

 

Door de ruime openingstijden bepaal je zelf wanneer je gaat verhuizen. Dit is extra handig als je in fasen wilt verhuizen of tussentijds goederen wilt ophalen of wegbrengen. Mocht de behoefte aan opslagruimte veranderen, dan is overstappen naar een grotere of kleinere ruimte altijd mogelijk.

Onze vestiging aan de Rondweg-Oost in Veenendaal is perfect bereikbaar voor plaatselijke inwoners en die van omliggende plaatsen. 

Kom gerust een keer langs voor een rondleiding op onze vestiging in Veenendaal. Dan nemen we samen de ruimtebehoefte door, bekijken een aantal opslagruimtes en laten zien wat je van ons als self-storage kunt verwachten. 

We hopen je binnenkort te ontvangen op onze vestiging in Veenendaal!

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl