Opslag in Veenendaal

Ben je op zoek naar een opslag van goederen in Veenendaal? Box inn is gevestigd aan de Rondweg-Oost in Veenendaal en is de oplossing voor de opslag van je goederen. Met een vestiging aan de Rondweg-Oost in Veenendaal is de opslag eenvoudig te bereiken. Ook vanuit Rhenen, Kesteren, Ochten, Lienden, Wageningen, Elst, Ede en Renswoude. 

Opslag van goederen in Veenendaal bij de Box inn biedt diverse voordelen. Zo is de opslag die je huurt flexibel, veilig en voordelig. Met een eigen sleutel en toegangscode heb je 7 dagen per week toegang tot de opslag in Veenendaal.

Mocht je niet beschikken over het juiste transportmiddel om de goederen te vervoeren naar de opslag in Veenendaal, dan heeft Box inn de perfecte oplossing! Bij de opslag in Veenendaal staan twee aanhangwagens waar onze klanten gratis gebruik van mogen maken. Met deze aanhangwagens vervoer je goederen eenvoudig en veilig naar de opslag in Veenendaal.

Met een huurperiode vanaf één week en een groot aanbod aan opslagruimtes vind je bij Box inn Veenendaal altijd een passende opslag. Er zijn opslagruimtes beschikbaar van 1m³ tot 75 m³. 

Kom gerust een keer langs bij de opslag in Veenendaal dan laten we je zien hoe we werken en welke ruimtes er beschikbaar zijn. Dit kan zonder afspraak van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en zaterdag van 9.00 - 13.00 uur. 

We hopen je binnenkort te ontvangen op onze vestiging in Veenendaal.

Wil je meer weten?

Box Inn Veenendaal
0318-501601
info@box-inn.nl